Vallirana demana que es desviïn els camions cap a l’AP7

Imprimeix

La Comissió de la Variant també sol·licita una reunió amb el ministre de Foment per parlar també d’altres temes

L’Ajuntament de Vallirana vol que el desviament obligatori de camions que circulen per la N-340 cap a l’AP-7 arribi també al municipi. A principis de setembre es va anunciar l’acord entre la Generalitat i el ministeri de Foment per treure de la carretera els vehicles pesants que circulen entre Alcanar i Vilafranca del Penedès, a partir de l’1 de gener de 2018.

Des de Vallirana, però, asseguren que també en aquest municipi es pateix el pas de camions pesants pel centre de la població i reclamen “que s’ampliï l’acord al tram comprès entre Vilafranca del Penedès i Vallirana”. La sol·licitud s’ha fet arribar tant al delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, com al conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.

20170927 103652 web.1

Trobada amb Foment

En paral·lel, la Comissió de Treball per la Variant de Vallirana ha sol·licitat una reunió de treball amb el ministre de Foment, Íñigo de la Serna. Un dels punts que es vol tractar és l’aprovació de les modificacions del projecte de la variant relatives a la passarel·la de la Llibra i a la il·luminació dels túnels, que tot i reduir el cost inicialment previst cal que siguin aprovades administrativament. Un altre dels punts que es vol abordar amb el ministre és l’afectació que tindrà la finalització de la variant al barri de les Casetes i, per tant, començar a treballar en una solució que pugui descongestionar el trànsit per l’interior del barri.


Redacció / Fotos: Aj Vallirana