Viladecans The Style Outlets engega la iniciativa “Potencia la teva Style”

Un estilista del centre acostarà a grups reduïts trucs i tendències del moment per treure el màxim partit a cada peça i fins i tot a la llar

Viladecans The Style Outlets ha engegat la iniciativa “Potencia la teva style”, que permet als seus clients beneficiar-se de tallers temàtics amb Personal Shopper de forma gratuïta. En aquest sentit, el centre outlet compta amb el primer servei exclusiu i gratuït d'assessoria d'imatge, que ofereix tant orientació individual, com a tallers sobre tendències a grups reduïts.

DKjiQf9WkAAe2hW

Aquestes jornades i sessions de shopping, estaran guiades per Noelia Álvarez, estilista de Viladecans The Style Outlets, que acostarà els trucs i tendències del moment per treure el màxim partit a cada peça i fins i tot, a aplicar idees de decoració per a la llar. Sessions sobre moda infantil i juvenil, femenina i masculina, calçat tècnic per a aventurers, secrets per al millor fons d'armari, tips de decoració i personalització de regals, que ofereixen recursos per adaptar les tendències a cada estil, a través les marques úniques que ofereix el centre i amb un 10% de descompte addicional.

Noelia Álvarez presenta els tallers temàtics com “una experiència diferent i divertida de compra i d'immersió en la moda. En els tallers aprofundim en el coneixement de les opcions de marques del centre, algunes exclusives, les peces de les quals solament trobem en el outlet, com per exemple Gutteridge, G By Guess o Garcia Jeans. I és una ocasió per intercanviar consells d'estil i consells pràctics per seguir les tendències sense perdre l'essència personal”.



Els tallers

SETEMBRE

· Divendres, 29 de setembre a les 17h: Taller bebès sobre com triar les talles, complements, teixits i regals pels més petits.

OCTUBRE

· Divendres, 6 d'octubre a les 17h: Taller moda juvenil. El més ‘in’, secrets de les celebrities, looks desenfadats i vaquers afavoridors.

  • Divendres, 20 d'octubre a les 17h: Taller dona sofisticada, per conformar looks simples però elegants.
  • Dijous, 26 d'octubre a les 17h: Taller organitza el teu fons d'armari, un clàssic de les sessions de consells sobre moda.

NOVEMBRE

· Dijous, 16 de novembre a les 17h: Taller moda home, per al treball o ocasions especials, peces i complements.

  • Dijous, 23 de novembre a les 17h: Taller Thanksgiving, com preparar la teva taula per a les festes.

DESEMBRE

· Dijous, 14 de desembre a les 17h: Taller de regals personalitzats, o com fer del que es regala una sorpresa entranyable.

- Divendres, 22 de desembre a les 17h: Taller complements juvenils, peces que poden donar un altre aire a un estilisme.


Redacció / Fotos: Viladecans The Style Outlets

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix