S’obre el debat sobre els futurs equipaments molinencs

L’equip de govern impulsa un procés participatiu per recollir aportacions de la ciutadania al Pla Director d’Equipaments

Entre el 9 i el 27 d’octubre, totes aquelles persones empadronades a Molins de Rei, majors de 12 anys i inscrites al registre de Participació Ciutadana podran fer aportacions al Pla Director d’Equipaments, tant presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana com telemàticament a través de la pàgina web de participació ciutadana. A més, el consistori molinenc realitzarà dos tallers participatius als que caldrà inscripció prèvia.

L’alcalde, Joan Ramon Casals, ha explicat que aquest document que és el Pla Director d’Equipaments permet veure els recursos i les necessitats en conjunt, de forma transversal i panoràmica, amb necessitats i despeses”. Casals ha afegit que a partir d’aquesta anàlisi la gent podrà fer les seves aportacions, que ens permetran acabar d’enriquir i millorar el Pla”. De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha remarcat que “aquest és un document realista i assolible, perquè parteix del pla anterior però afegint-hi molts debats tècnics i polítics i ara les opinions de la ciutadania”. Paz també ha destacat que cada mesura del document incorpora una memòria econòmica i una proposta de calendarització”.

Difusió

Abans de la fase de recollida de propostes, l’Ajuntament farà una difusió extensiva de la proposta de Pla redactada per la Diputació. Es podrà consultar a www.molinsderei.cat/participacio i es distribuiran díptics informatius. També es realitzarà un acte informatiu obert a tota la població el proper 20 de setembre a les 19h a la Federació Obrera. Aquesta sessió se suma a la que es va organitzar aquest passat dimecres per les entitats, i a la que hi van participar una cinquantena de persones.

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
91

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix