La Guàrdia Civil es persona a les portes de tres impremtes de Sant Feliu

Agents de paisà han abandonat el lloc cap sense fer cap escorcoll a la zona

La Guàrdia Civil s'ha personat aquest dijous al vespre a les portes de tres impremtes d'un polígon de Sant Feliu de Llobregat. Es tracta d'unes portes exteriors que tanquen l'accés al recinte on hi ha instal·lades les tres empreses, Artyplan, Tiro y Retiro Serveis Gràfics i Ipargraf. Testimonis de la zona han difós a les xarxes socials fotografies de vehicles de la Guàrdia Civil en aquestes portes, i fonts dels treballadors d'una de les empreses han explicat que cap a tres quarts de nou hi havia dos vehicles policials no logotipats, que haurien substituït els primers. Els agents de paisà han marxat cap a un quart de deu de la nit, i segons fonts de la Guàrdia Civil no s'ha fet cap escorcoll a la zona.

santfeliu guardiacivil

Mentre ha durat la presència de la Guàrdia Civil, una trentena de membres de l'esquerra independentista s'han presentat a l'indret amb estelades per donar suport als treballadors de les impremtes.

Cal recordar que el mateix cos va protagonitzar una acció similar la setmana passada en una impremta de Constantí (Tarragonès). En aquella ocasió, però, el cos de seguretat estatal sí va entrar a l'establiment i el va escorcollar durant set hores. Era la impremta Indufrag Offset i hi buscaven documentació relacionada amb el referèndum de l'1-O.

Redacció / Fotos: Xarxa

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix