S’inaugura una nau de cultura popular al Prat de Llobregat

Aquest nou equipament cedit per l’Ajuntament a El Nus, albergarà l’exposició permanent del seguici popular festiu

 

Demà divendres 15 de setembre s’inaugura La Nau de Cultura Popular, seu d’El Nus, federació d’entitats de cultura popular i tradicional catalana del Prat. La Nau és un espai llogat per l’Ajuntament del Prat i està situada al polígon del Fondo d’en Peixo. La seva cessió és una nova mostra del suport de l’Ajuntament a les entitats que treballen la cultura popular a la ciutat, amb les quals promou la dinamització conjunta dels cicles festius.

A més de ser la seu de les entitats integrants d’El Nus, on tindran espais per a les seves activitats internes (reunions, assaigs, tallers...), La Nau albergarà l’exposició permanent del seguici popular festiu del Prat, on es podran contemplar les figures de la nostra tradició (gegants, bèsties, etc.) i conèixer de prop les expressions de cultura popular de la ciutat.

170915 La Nau

L’Ajuntament del Prat i El Nus han signat un conveni pel qual el consistori cedeix l’ús de La Nau a aquesta federació, formada per les següents entitats: Associació Gegantera Recreativa del Prat, Associació Gegantera Delta del Prat, Amics de la Sardana, Castellers del Prat, Colla Bastonera del Prat, Colla Dansaire del Prat Picacrestes i Colla de Diables del Prat.

Redacció / Fotos: Aj. El Prat de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix