Més de mig milió d’euros per millorar el sector industrial andreuenc

Imprimeix

Es millorarà el paviment i l’asfalt de la carretera que dóna accés a la deixalleria

 

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca aprovarà aquest any el projecte de millora i remodelació del sector industrial, que compta amb un pressupost de 520.000 euros. El consistori ha convocat un ple extraordinari, que tindrà lloc el pròxim dimarts dia 5 de setembre, per aprovar una modificació pressupostària que permetrà posar en marxa el projecte.

Aquesta variació permetrà tirar endavant el projecte de reforma de la zona industrial coneguda com a sector 22, que, entre d’altres coses, significarà la millorà de la carretera que dóna accés a la deixalleria. El projecte de remodelació del sector 22 té un pressupost de 520.000 euros, que paguen els empresaris de la zona, l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i consisteix en la millora del paviment i l’asfaltat.

L’alcalde de la ciutat, Enric Llorca, ha explicat que el projecte de remodelació de la zona industrial “incrementarà la competitivitat de les empreses que hi estan implantades, que augmentaran la seva competitivitat”. El projecte de remodelació del sector 22 implica la millora de l’accés a la deixalleria. “Confiem que d’aquesta manera també s’incrementi el nombre de ciutadans que fan servir aquest recurs”, ha dit Llorca.

 

Redacció / Foto: Aj. Sant Andreu de la Barca