Comencen les obres de millora a l'escola Sant Cristòfor de Begues

Hi ha previst l’ampliació del pati del centre educatiu així com la millora de la pista esportiva 

Les obres previstes per a aquest estiu a l'escola Sant Cristòfor de Begues ja han començat. Les actuacions previstes és la millora de la pista esportiva i de l'ampliació del pati en més de 300 m2. Aquest projecte ha estat realitzat en col·laboració amb l'AMPA del centre que, per la seva banda, destinarà fons propis a l'adquisició i instal·lació d'una zona de jocs infantils que incorporarà circuits d'habilitats i foment de la psicomotricitat.

L'actuació al pati de l'escola Sant Cristòfor permetrà la creació d'una nova zona lúdica de 300 m2 amb taules exteriors, jocs de corda i un nou espai de jocs per a primària. Aquest nou espai no existia fins al moment i es trobarà ubicat en una de les zones que fins al moment es troben a l'exterior de l'escola i quedarà annexa a la pista esportiva.

Pel que fa al treball a la pista aquest consisteix en el segellat de fissures, el tractament de les juntes de dilatació i la seva neteja en general. Finalment es procedirà a aplicar un revestiment dissenyat per a espais destinats a la pràctica esportiva.

Redacció / Foto: Aj. Begues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix