Sant Climent de Llobregat guanya seguretat

Imprimeix
Als dos nous agents municipals incorporats es sumarà un sistema d'avís d'emèrgències i un vehicle policial

Sant Climent avança cap al seu projecte de policia local amb l’acte de lliurament de les actes de possessió de dos nous agents del cos de seguretat local.

Aquestes incorporacions, que venen a reforçar l’actual plantilla, es completaran properament amb d’altres mesures destinades a impulsar la policia local amb una major dotació de recursos humans i tècnics, segons han informat aquest divendres fonts municipals.

El municipi adquirirà a través de renting una nova xarxa de telecomunicacions per tal de millorar la transmissió d’informació entre aquest cos i d’altres cossos de seguretat, com els Mossos d’Esquadra, els Bombers o Protecció Civil.

La nova xarxa es completarà amb un nou programari informàtic destinat a agilitzar els tràmits i les consultes, que fins el moment es realitzaven de manera telefònica, a més de permetre tasques de supervisió de la via pública.

Aquestes millores previstes es culminaran amb una renovació del parc mòbil de la Policia Local. A principis de l’any vinent està prevista la incorporació d’un nou vehicle policial que substituirà a l'actual.

Es calcula que aquesta operació de canvis de vehicles ha de portar un estalvi a l'Ajuntament de 20.000 euros en quatre anys.

Redacció | Foto: Baiximágenes (Arxiu)