Gavà, nou membre de la xarxa local d'informació geogràfica municipal

Imprimeix

La connexió al SITMUN permet l'actualització de la informació geogràfica de cada municipi, com són les adreces postals, l'inventari de serveis i equipaments i fer el seguiment de llicències d'obra

L'Ajuntament de Gavà s'ha incorporat a la xarxa de gestió del sistema d'informació geogràfica local que la Diputació de Barcelona ofereix als municipis a través del Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN). Aquest servei permet disposar de cartografia produïda per diferents administracions relacionada amb el seu territori, així com gestionar l'accés a la base de dades i la seva disponibilitat. Actualment la xarxa està integrada per 283 ens locals de la demarcació de Barcelona connectats a aquest servei amb un global de 1.335 usuaris.

La connexió al Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN) en entorn web, permet l'actualització de la informació geogràfica de cada municipi, com són les adreces postals, l'inventari de serveis i equipaments i fer el seguiment de llicències d'obra.

El servei també facilita la descàrrega i extracció d'informació geogràfica en diversos formats i sistemes de coordenades d'acord amb la normativa d'informació geogràfica, això com accedir al Geoportal IDElocal com a punt d'entrada a la informació geogràfica i recursos que poden ser integrats als webs locals. Mitjançant la IDE (Infraestructura de Dades Espacials) es pot accedir a recursos disponibles a Internet que permeten que un usuari, fent servir un simple navegador, pugui utilitzar-los i combinar-los segons les seves necessitats.

Redacció / Foto: Diputació