Sant Joan Despí recupera la masia Can Trias de Bes

Imprimeix

L'edificació, del segle XVIII, està catalogada com a Patrimoni Arquitectònic de Catalunya i s’ha adequat al seu nou ús com a edifici d’oficines

El grup Núñez i Navarro ha culminat la recuperació arquitectònica de la masia Can Trias de Bes, edificació del segle XVIII catalogada com a Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. L'edificació, situada en el cor de Sant Joan Despí, ha estat adequada al seu futur ús com a edifici d'oficines. En la mateixa finca, el grup ha aixecat un edifici de tres plantes de nova construcció, amb una superfície d'1.163 m², i un jardí d'1.390,24 m² que comparteix amb la històrica masia.

1280px Can Trias de Bes P1490759

La nova construcció compta amb dues àmplies terrasses, una en la planta soterrani -1, limitada per una zona verda i l'altra en la planta baixa amb vista al jardí i zones verdes en la part posterior. Es tracta d'un modern edifici amb grans vidrieres connectat per un ascensor central. L'edifici disposa, a més, d'un ampli pàrquing privatiu amb 33 places interiors en la planta soterrani -2 i 7 places exteriors.

Residència d’estiueig

La casa va ser la residència d'estiueig de la important família barcelonina Trias de Bes. La construcció és una casa de planta rectangular i una teulada a quatre aigües coronat per una torre també a quatre aigües.

Actualment rehabilitada, la masia consta de tres plantes de 495, 357 i 357 m2, connectades per ascensor i amb una àmplia terrassa en la primera planta amb vista al jardí. En total, la superfície construïda és d'1.207 m², a més d'un magnífic jardí d'1.390,24 m², que comparteix amb un edifici d'oficines de nova construcció. El conjunt explica a més amb un ampli pàrquing privatiu amb 20 places disponibles en la planta soterrani -2 de l'edifici nou.

Redacció / Foto: Arxiu