Sant Joan Despí recupera la masia Can Trias de Bes

L'edificació, del segle XVIII, està catalogada com a Patrimoni Arquitectònic de Catalunya i s’ha adequat al seu nou ús com a edifici d’oficines

El grup Núñez i Navarro ha culminat la recuperació arquitectònica de la masia Can Trias de Bes, edificació del segle XVIII catalogada com a Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. L'edificació, situada en el cor de Sant Joan Despí, ha estat adequada al seu futur ús com a edifici d'oficines. En la mateixa finca, el grup ha aixecat un edifici de tres plantes de nova construcció, amb una superfície d'1.163 m², i un jardí d'1.390,24 m² que comparteix amb la històrica masia.

1280px Can Trias de Bes P1490759

La nova construcció compta amb dues àmplies terrasses, una en la planta soterrani -1, limitada per una zona verda i l'altra en la planta baixa amb vista al jardí i zones verdes en la part posterior. Es tracta d'un modern edifici amb grans vidrieres connectat per un ascensor central. L'edifici disposa, a més, d'un ampli pàrquing privatiu amb 33 places interiors en la planta soterrani -2 i 7 places exteriors.

Residència d’estiueig

La casa va ser la residència d'estiueig de la important família barcelonina Trias de Bes. La construcció és una casa de planta rectangular i una teulada a quatre aigües coronat per una torre també a quatre aigües.

Actualment rehabilitada, la masia consta de tres plantes de 495, 357 i 357 m2, connectades per ascensor i amb una àmplia terrassa en la primera planta amb vista al jardí. En total, la superfície construïda és d'1.207 m², a més d'un magnífic jardí d'1.390,24 m², que comparteix amb un edifici d'oficines de nova construcció. El conjunt explica a més amb un ampli pàrquing privatiu amb 20 places disponibles en la planta soterrani -2 de l'edifici nou.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix