Els usuaris posen bona nota al servei de bus exprés.cat Corbera-Barcelona

Aspectes com la seguretat i el tracte del conductor obtenen puntuacions superiors al 9

El bus exprés.cat que comunica Corbera de Llobregat amb Barcelona obté una puntuació mitjana d’un 8,09 en la darrera enquesta de satisfacció del servei. Els usuaris han valorat aspectes com el tracte del conductor o la seguretat per sobre del 9. El qüestionari s’ha realitzat el mes de juny a 109 persones que usen de manera regular aquest servei de transport públic, operat per l’empresa catalana Autocorb.

L’enquesta de satisfacció al client valora aspectes com la neteja, la comoditat, l’estat del vehicle, la durada del trajecte, la informació a l’usuari i la ubicació i estat de les parades, entre altres. I tots aquests paràmetres han obtingut una puntuació per sobre del 8. Altres qüestions com la facilitat per pujar i baixar, la puntualitat i la resposta a incidències superen el 7. El 59% dels usuaris del bus són dones; el 65% fan servir aquest servei cada dia, el 26% setmanalment i un 9% de manera esporàdica. La majoria de clients tenen entre 16 i 25 anys.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix