L’alcalde de Molins de Rei rep del Consell d’Infants 11 propostes

Imprimeix

D’entre aquestes hi ha un capítol dedicat als refugiats i les persones sense sostre, un altre sobre mobilitat i un dedicat a la música en viu per als infants de la vila

El Consell d’Infants de Molins de Rei ha traslladat a l’alcalde, Joan Ramon Casals, la feina feta durant el curs 2016-2017. A més li ha presentat 11 propostes de cara al pròxim curs. D’aquestes propostes, els consellers i les conselleres en prioritzen tres: tot un capítol dedicat als refugiats i les persones sense sostre; un altre sobre mobilitat: carrils bicis, via pública...; i el darrer, relacionat amb la música en viu per als infants de la vila. Les altres propostes fan referència a l’urbanisme i al reciclatge, al banc de temps i al civisme.

Joan Ramon Casals, l’alcalde de Molins de Rei, ha valorat de manera molt positiva aquestes onze propostes i, pel que fa a les tres més votades, ha afirmat que seran valorades de cara a la seva execució. També ha demanat als consellers i conselleres el seu compromís i implicacióamb aquestes accions. Paral·lelament, ha demanat als membres del Consell d’Infants que treballeu i proposeu idees relacionades amb el civisme per Molins de Rei com a Vila Florida, és a dir, per a transformar els seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds, de tal manera que esdevingui un exemple a seguir”.

D’altra banda, el regidor d’Educació, Xavi Paz, s’ha adreçat als consellers i conselleres per dir-los que avui és un dia per a escoltar”. Ha manifestat que està molt orgullós d’aquest Consell d’Infants perquè ha treballat conceptes bàsics de ciutadania, civisme, participació, democràcia...”. També ha tingut paraules d’agraïment amb els consellers de 6è de Primària que abandonen el Consell i ha encoratjat a seguir treballant als de 5è, que continuen un any més com a membres del Consell d’Infants de Molins de Rei.

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei