El món educatiu santjoanenc s'aplega a la Jornada de Pràctiques Educatives

S'ha posat en comú experiències dels centres educatius de primària i secundària; compartir projectes i fomentar l'intercanvi d'idees

Un total de 175 mestres i professors dels centres de primària i secundària obligatòria i postobligatòria de Sant Joan Despí han participat aquest matí en la 1a Jornada de Pràctiques Educatives. Un espai de col·laboració que s'emmarca en la voluntat d'avançar cap a una ciutat educadora més col·laborativa, tot intercanviant experiències i projectes que sumin i enriqueixin. 

La sessió, que s'ha celebrat al Teatre Mercè Rodoreda, l'han obert l'alcalde, Antoni Poveda, la regidora d'Educació, Infància i Família, Núria Ros, i la inspectora d'Educació de Serveis Territorials del Baix Llobregat, Imma Colom. A la  jornada han participat tots els centres públics i concertats de la ciutat (en total 11), a més a més d'una escola bressol municipal i del PFI-PTT (Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball).

obertura de la jornada educativa

En l'obertura, Poveda ha destacat com n'és d'important intercanviar i compartir experiències, per sumar, fer comunitat i ser capaços de multiplicar l'efecte d'una educació que s'enfronta a un món divers. Un intercanvi que també és necessari per estar més preparats de cara al futur, un futur cada vegada més canviant".

Dinou projectes

Així, durant la jornada els professors i mestres han  presentat un total de 19 projectes que desenvolupen als centres amb temàtiques tan diverses com l'estudi de llengües; el voluntariat a l'escola; el foment de la lectura i l'escriptura; la creació de vídeojocs, etc. L'acte ha finalitzat amb una actuació de l'Escola de Música Enric Granados per posar en valor com la música també és un element educatiu clau en el desenvolupament dels infants.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
236

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix