Begues enceta una campanya sobre el consum d’alcohol

Des d’aquesta setmana i fins a la propera celebració de la Festa Major a finals del mes de juliol es difondran quatre audiovisuals al respecte

Amb el nom de “Veure abans de beure” torna novament la campanya municipal de Begues destinada a conscienciar els joves de la població sobre els perills que es deriven del consum abusiu d’alcohol.

Aquesta setmana arrenca la campanya emmarcada en el Pla de Prevenció d'Addiccions i que tindrà com a protagonistes els actuals agents de salut de la població, els joves voluntaris i voluntàries que informen el seu entorn sobre determinats problemes relacionats amb la salut. En concret es difondran a través de les xarxes socials quatre càpsules de vídeo elaborades pels propis agents.

Per tal d’elaborar aquests audiovisuals els joves participants han treballat la tècnica d’il·lustració animada amb el suport de professionals del mitjà, com ara l’il·lustrador Litos. El treball amb els agents de salut s’ha desenvolupat a través de quatre sessions mitjançant les quals definien les històries i personatges i fins i tot els hi posaven veu a l’estudi de Ràdio Begues.

Per tal d’oferir reforç a les càpsules de vídeo la campanya “Veure abans de beure” compta amb el web (veureabansdebeure.cat) en el que s’ofereix informació sobre el que suposa el consum d’alcohol.

Llobregatassu

Les instal·lacions esportives de Begues acolliran divendres i dissabte, 30 de juny i 1 de juliol, la tercera edició del Llobregatassu, la trobada que organitzen els Casals de Joves de Catalunya i que comptaran amb la col·laboració de l’Associació de Joves de Begues 6tres9. Es tracta d’una jornada cultural i festiva per reivindicar l’associacionisme juvenil autogestionat i participatiu.

Redacció / Foto: Begues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix