La delegació d’ACCeDE que marxa a Etiòpia, rebut a l’Ajuntament

Imprimeix

Els cooperants gavanencs crearan la primera escola de mini bàsquet del país, faran un curs d’entrenadors i un projecte sobre la realitat de la dona

 

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez ha rebut aquest matí a la delegació de l’ONG ACCeDE que marxa divendres a Etiòpia. En total viatgen sis persones per continuar el treball iniciat l’any passat de formació dels entrenadors del país etíop. Enguany realitzaran un curs de nivell 1 i portaran a terme la creació de la primera escola de minibàsquet del país.

Expedició femenina

Per primer cop, dues noies formen part de la delegació. Es tracta de dues jugadores i entrenadores del Club Bàsquet Gavà que tindran l’oportunitat de conèixer de prop la realitat de la dona a Etiòpia. A la tornada, l’objectiu és explicar la seva experiència i el paper de la dona en països en vies de desenvolupament.

Raquel Sánchez els hi ha fet entrega de dos llibres de Gavà que la delegació lliurarà a l’ambaixador d’Espanya a Etiòpia i a l’alcalde de Dre Dawa, ciutat on tindrà lloc el curs d’entrenadors.

Sánchez, que ha estat acompanyada del primer tinent d'alcalde i president de l’Àmbit de Benestar i Acció Social, Miquel Àngel Díaz i del regidor de Cultura, Esports i Mediació, German Barrena, els ha felicitat pel projecte educatiu, social i esportiu que estan duent a terme i els ha desitjat bon viatge.

Redacció / Foto: ONG ACCeDE