Empleats d’Unilever fan de pagesos al delta per una causa solidària

Treballadors de la companyia van recollir, de la mà de la oenegé Espigoladors, prop d'1.000 quilos de patates destinades a famílies amb necessitats econòmiques del Prat de Llobregat

Unilever prossegueix amb la lluita per reduir el desaprofitament alimentari. La companyia anglo holandesa ha participat en una activitat amb l'organització sense ànim de lucre Espigoladors, que es dedica a donar una segona oportunitat a les fruites i verdures que no es poden vendre pel seu aspecte, malgrat ser aptes per al consum.

L'acció s'emmarca dins del programa de voluntariats de Unilever, els empleats dels quals han decidit recol·lectar prop d'1.000 quilos de patates per persona a la zona agrària del delta de Llobregat, prop de les instal·lacions de la companyia a Espanya. Aquests aliments ajudaran a més de 250 famílies del Prat de Llobregat a través del Punt Solidari del Prat.

Foto4 proceso espigolament 2017

Aquesta acció s'emmarca dins del programa de voluntariats que duen a terme els treballadors de Unilever, en el qual els empleats de la companyia destinen hores laborals a diferents programes pel bé de la comunitat.

“És de justícia facilitar que aquells aliments que no acaben sent comercialitzades puguin arribar a aquells que més ho necessiten”,
assegura Ana Palencia, directora de Comunicació de Unilever Espanya. “Cal recordar que Espanya és el sisè país de la Unió Europea on es tira més menjar, amb un total de 7,7 milions de tones en desaprofitaments a l'any. Només a Catalunya la xifra ja ascendeix a 700.000 tones a l'any”, afegeix.

Foto10 proceso espigolament 2017

Espigoladors, per la seva banda, busca promoure un canvi d'enfocament en el sector agroalimentari. Per a això la seva activitat se centra principalment en la recollida d'aliments que pel seu aspecte i malgrat estar en bon estat són descartats per altres parts del sector, així com la posterior donació dels mateixos a persones en situació de necessitat. 

Redacció / Fotos: Unilever

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix