Els fets delictius a Castelldefels, en línia descendent

Entre maig de 2016 i abril de 2017 el municipi ha experimentat una disminució del 5,4% segons la Junta de Seguretat Local

El nombre de fets delictius registrats a Castelldefels entre maig de 2016 i abril de 2017 van patir un descens del 5,4% en relació als dotze mesos anteriors, segons les dades presentades en l'última reunió de la Junta de Seguretat Local (en la qual estan representats tots els cossos de seguretat) celebrada al maig. D'aquesta manera, es confirma la tendència a la baixa iniciada el 2015.

seguretat castelldefels

Menys robatoris

Destaca la reducció dels robatoris amb força, amb un descens del 8,8%, els robatoris conviolència o intimidació (15,5% de reducció), els robatoris a l'interior de vehicles (20,1% de descens) i, especialment , els robatoris amb força a establiments comercials (35,5%) i en l'espai públic (el 25%). Cal assenyalar que entre gener i març es va registrar un augment en els robatoris en domicilis (16,6) a causa de l'activitat de tres bandes organitzades els membres de les quals ja han estat detinguts. 

D'altra banda, també disminueix de manera progressiva els accidents de trànsit amb ferits (s'ha passat de 237-199) i els atropellaments (de 43 a 32). No obstant això, i pel fet que la majoria d'aquests accidents tenen lloc en els passos de vianants la Policia Local fa una crida als conductors perquè respectin els passos de vianants i moderin la velocitat al límit permès en les diferents vies.

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix