Es reprenen sense cost extra les obres de la biblioteca de Begues

El preu de l'adjudicació, 4,7 milions d'euros, es mantindrà després d'un acord entre Ajuntament i constructora

La construcció d'un centre cívic i una biblioteca es va aturar el passat mes d’abril quan l’empresa Corelia va sol·licitar, per uns preus contradictoris, un milió i mig d’euros més per acabar l’ equipament.

Però l’equip de govern municipal i l’empresa Corelia, adjudicatària de la construcció del centre Cívic i la biblioteca, han arribat a un acord per a reprendre les obres de l’equipament sense cap cost addicional per a l’Ajuntament.

S’ha arribat a un acord després de diverses negociacions i amb el compromís que no hi hauran variacions econòmiques pels treballs contractats i adjudicats per 4,7 milions d’euros, a excepció que l’Ajuntament sol·liciti millores o complements no inclosos al projecte, segons han explicat aquest dimarts fonts municipals.

L’Ajuntament estudiarà i definirà en quin termini s’incrementa el període d’execució per a la finalització total de les obres i l’acord també contempla la subcontractació d’empreses i industrials de Begues.

Redacció | Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix