La Caminada Solidària de Unilever compleix 10 anys

La iniciativa ha recaptat prop de 200.000 euros en l'última dècada destinats a famílies necessitades i ha aplegat més de 50.000 participants

La Caminada Solidària de Unilever va celebrar ahir el seu desè aniversari sumant més de 50.000 participants des de la seva primera edició en 2007. La iniciativa, que recorre els racons més coneguts de Viladecans, ha aconseguit recaptar més de 200.000 euros en els últims deu anys.

Més de cinc mil persones

En la seva desena edició, més de 5.000 persones han recorregut cinc quilòmetres per la localitat baixllobregatina.. La iniciativa, organitzada per Unilever amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecans, el Col·legi Sant Gabriel i a la qual també s'ha unit CaixaBank, ha aconseguit recaptar més de 20.000 euros aquest any, que aniran destinats íntegrament a les famílies amb menys recursos d'aquest municipi del Baix Llobregat.

caminata unilever 010

Els fons recaptats s'han anat incrementant any a any des de la seva primera edició l'any 2007. Mentre que en els seus inicis els diners recaptats es destinava al Programa Mundial d'Aliments (PMA) de les Nacions Unides, des de 2013, la recaptació es lliura a "Viladecans Solidària", una iniciativa creada per entitats locals amb el suport de l'Ajuntament, que cada any canalitza la solidaritat de la ciutadania a través del "Punt Solidari de Viladecans".

caminata unilever 012

Reaccions
Ana Palencia,
directora de Comunicació de Unilever Espanya, ha destacat el gran acolliment que ha tingut la Caminada en l'última dècada: "Deu anys de Caminada no representen únicament un aniversari, són el resultat d'un esforç col·lectiu que han aconseguit que aquest desè aniversari sigui para nosaltres molt especial i significatiu."

D’altra banda, Carles Ruiz, l'alcalde de Viladecans, ha agraït la implicació dels ciutadans i ha posat l'accent en la importància de la Caminada per construir una ciutat millor: "La Caminada és un exemple de com es pot col·laborar des de la iniciativa privada per al benestar de les famílies de la ciutat que tenen dificultats. Estem molt agraïts amb el treball que realitzen Unilever, com a empresa organitzadora, i la resta de col·laboradors. Estem, així mateix, agraïts i orgullosos per la resposta que, un any més, ha donat la ciutadania de Viladecans, que ha respost a la trucada solidària."

Redacció / Foto: Unilever

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix