La plaça del poble de Castellví i els carrers de l'entorn serà transformat

Imprimeix

L’objectiu és que sigui un espai públic i neuràlgic que s’adapti de la millor manera possible als usos i necessitats dels veïns i veïnes

La proposta de transformació de la plaça del poble de Castellví de Rosanes i els carrers del seu entorn es presentarà el pròxim dijous, 15 de juny, en una reunió veïnal al saló de plens a les 19 hores. La proposta neix després del treball d’anàlisi i de les enquestes fetes la passada tardor sobre els usos de la plaça del poble i les necessitats de la ciutadania en relació a aquest espai.

La proposta que s’explicarà en la reunió veïnal és previst que s’implanti pròximament. El seu funcionament s’avaluarà durant uns mesos, abans d’esdevenir una solució definitiva o bé fer-hi les correccions que s’estimin necessàries un cop vist el funcionament.

L’objectiu de la proposta de transformació és que la plaça del poble, com a espai públic i neuràlgic que és, s’adapti de la millor manera possible als usos i necessitats dels veïns i veïnes de Castellví, potenciant el seu vessant de punt de trobada de la ciutadania. Al final de la sessió hi haurà un torn obert de preguntes per resoldre dubtes.

Un procés participatiu

L’Ajuntament de Castellví, amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona, va posar en marxa el passat mes d’octubre l’estudi sobre la plaça del poble amb l’objectiu final de fer propostes de millora perquè aquest espai s’adapti, el màxim possible, als usos i necessitats dels veïns i veïnes de Castellví. Per aquest motiu, tècnics de la Diputació van ser diversos dies al municipi per recollir opinions ciutadanes a peu de carrer i veure quin és l’ús que s’està fent actualment de la plaça. A banda de les enquestes a peu de carrer, es van habilitar també una butlleta i un correu electrònic per recollir suggeriments dels veïns.

Arran de totes les dades i opinions recollides, l’equip tècnic encarregat del projecte ha fet una proposta de transformació que és la que serà presentada aquest pròxim dijous.

Redacció / Foto: Aj. Castellvi de Rosanes