Es presenta II Pla d'Igualtat de Gènere de Santa Coloma de Cervelló

Imprimeix

La Diputació de Barcelona dona suport tècnic i es crearà una regidoria específica

El Centre Cívic Can Baruta va ser escenari de la presentació del II Pla d'Igualtat de Gènere 2016-2020, de Santa Coloma de Cervelló, que ha comptat amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona. El diputat d'Igualat i Ciutadania, Antoni Garcia, que hi va participar, al costat de l'alcaldessa, Anna Martínez, va remarcar que “el compromís polític local és clau per tirar endavant polítiques que ens permetin assolir la igualtat efectiva entre homes i dones”. El diputat va remarcar també que s'ha apostat per un treball integral que impliqui els diferents agents socials i àrees municipals, per tal de realitzar polítiques transversals i aconseguir resultats més estructurals que ens permetin assolir la igualtat real.

L'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, l'any 2010, va fer una aposta ferma per les polítiques d'igualtat de gènere amb la creació d'una regidoria específica amb l'elaboració del primer Pla d'Igualtat. Amb aquest Pla es fa  un nou pas endavant. Es traca d'un full de ruta ajustat a la realitat i fruit d'una intensa labor de diagnosi en què ha col·laborat la ciutadania, les entitats i el personal tècnic i polític.

La Diputació de Barcelona, ha vist incrementades un any més les demandes de suport tècnic, mostra del compromís local per la igualtat. Més de 44 ens locals rebran enguany suport específic per al disseny de polítiques públiques d'igualtat de gènere, dels quals 6 seran plans locals d'igualtat de gènere.

Redacció / Foto: Diputació