Torna la Shopping Night a Molins de Rei

Imprimeix

Més de 150 comerços de la ciutat estaran oberts fins a la mitjanit

 

La Shopping Night 2017 serà el divendres 10 de juny. Per tercer any consecutiu, els establiments comercials de la vila oferiran descomptes i promocions úniques fins a la mitjanit. Els carrers es tornaran a omplir d’activitats lúdiques i el mercat municipal repetirà la seva Nit de Tapes.

Es preveu que el proper 10 de juny, més de 150 comerços de Molins de Rei tinguin obert el seu establiment fins a la mitjanit, oferint descomptes especials i fent un aperitiu del què seran les rebaixes d’estiu. A més, al carrer tornarà a haver-hi grups musicals, xarangues, batucades i dj’s, i escenaris i carpes per acollir tot tipus d’actuacions.

shopping.molins 2

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, explica que “la fórmula d’èxit aquesta activitat es basa en el fet que els comerciants s’ho creuen i s’ho treballen i en què l’Ajuntament s’esforça a crear un entorn atractiu pel comerç de proximitat”. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, manifesta que “la nit del comerç és una demostració de la capacitat d’innovació i d’adaptació del nostre comerç fins al punt que durant unes hores sembla que tinguem una versió estiuenca de la Fira de la Candelera.”

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei