Unilever organitza la X Caminada Solidària a Viladecans

Imprimeix

Els fons recaptats es donaran a “Viladecans Solidària” i seran íntegrament destinats a recolzar a les famílies més necessitades de la ciutat

Aquest diumenge 11 de juny els carrers de Viladecans acolliran la desena edició de la Caminada Solidària d’Unilever, en col·laboració amb l'Ajuntament, el Col·legi Sant Gabriel i La Caixa. L'objectiu de l'edició d'aquest any torna a ser reunir fons per a les famílies de Viladecans que més estan sofrint amb la crisi. Els fons recaptats es lliuraran al Punt Solidari de Viladecans, destinat a ajudar a famílies del municipi amb pocs recursos.

unilever caminada 2

La Caminada de cinc quilòmetres començarà a les deu del matí des del Col·legi Sant Gabiel i passarà per alguns dels racons més singulars del municipi. El recorregut és apte per a totes les edats.

En una dècada de Caminada Solidària han participat al voltant de 50.000 persones i s'han recaptat més de 160.000 euros, unes xifres que han anat creixent any rere any i que es preveu que ho faran encara més amb motiu de l'aniversari.

Redacció / Foto: efesalud.com-Unilever