Sant Climent s’afegeix al programa d’Alcaldes per la Pau

El Ple municipal aprovarà un paquet d'inversions de més de 600.000 € destinat a la millora de diferents espais públics del municipi

Isidre Sierra, alcalde de Sant Climent de Llobregat, anunciarà avui durant el Ple que municipal la seva adhesió al programa Alcaldes per la Pau promogut des de l’any 1982 pels alcaldes de les poblacions japoneses de Nagasaki i Hiroshima. El principal objectiu d’aquesta proposta és aplegar a alcaldes i alcaldesses d’arreu del món en la lluita per la desaparició de les armes nuclears al món i per la difusió de la cultura de la pau.

Entre els principals objectius que busca Alcaldes per la Pau destaca a l’actualitat la campanya Visió 2020, un programa per eliminar l’armament nuclear l’any 2020. Visió 2020 proposa per una banda reduir l’estat d’alerta en el què a l’actualitat encara es mantenen centenars d’armes nuclears arreu del món; iniciar negociacions per a assolir una convenció per debatre sobre aquest armament; prohibir el seu desenvolupament, producció, proves, emmagatzematge i ús i, finalment, procedir a la seva destrucció.

Paquet d’inversions

El Ple municipal de l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat aprovarà avui un paquet d'inversions pressupostat en 665.000 € que anirà destinat a una sèrie d'actuacions que des del consistori es consideren de caràcter urgent i necessari. Aquestes tenen com a principal objecte els espais públics de la població. Així trobem projectes destacats com la segona fase de la vorera BV-2004 que uneix el municipi amb Sant Boi de Llobregat en el que s'invertiran 140.000 €. En concret es preveu la construcció d'un nou tram al marge esquerre destinat a oferir una via segura i còmoda per als vianants, en especial per a aquelles persones que viuen als habitatges aïllats a la zona.

De la mateixa manera, també cal destacar per la despesa prevista, també uns 140.000 €, el projecte de protecció del marge esquerre de la riera de Les Comes en la seva segona fase. La resta d'actuacions inclouen la posada en marxa d'un projecte de videovigilància; millores al mobiliari urbà i a la senyalització; la creació d'un mur de contenció al carrer Circumval·lació i el seu asfaltat i arranjament de la vorera; la instal·lació d'elements que creïn ombra a l'escola bressol; la millora de l'enllumenat públic al carrer Padró i l'ampliació del servei de recollida de residus.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix