Un ferit greu per una explosió de gas a un polígon de Sant Boi

Imprimeix
La deflagració s’ha produït a l’empresa Transportes Martín mentre els treballadors netejaven el contenidor

A les 15.15 hores d’aquest divendres ha hagut una explosió de gas a l’interior d’una empresa de transports situada al polígon industrial Salines, a Sant Boi de Llobregat. Es tracta de l’empresa Transportes Martín dedicada al transport de matèries perilloses per carretera.

Com a conseqüència del succés, un treballador ha resultat ferit greu amb cremades a diverses parts del cos i ha estat traslladat pel SEM a l’hospital Vall d’Hebron.

Tasques de neteja

L’accident s’ha produït quan els treballadors de l’empresa realitzaven les tasques de neteja d’un remolc cisterna situat a l’exterior de la nau i que estava buit de producte, segons han explicat des dels Bombers de la Generalitat.

Un dels treballadors, situat en una de les boques d’aquest remolc, ha anat a obrir-la. En aquest moment s’ha produït la deflagració dels gasos a l’interior de la cisterna.

Ha quedat afectada la nau de l’empresa amb trencament d’elements superficials de coberta, però no hi ha danys estructurals. Fins al lloc s’han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que han realitzat les tasques d’autoprotecció, precintar la zona de perill i determinar la zona de seguretat per tal d’aïllar la zona afectada de la resta.

Redacció | Foto: Arxiu