Molins de Rei tindrà un nou servei de neteja a partir de juliol

Imprimeix

El contracte comportarà una renovació de tots els contenidors i de tota la maquinària utilitzada i una major freqüència de neteja

L’Ajuntament de Molins de Rei i la Unió Temporal d’Empreses (UTE) formada per les empreses ASCAN Empresa Constructora y de Gestión SA i General de Asfaltos y Servicios S.L., van siganar aquesta setmana el nou contracte de neteja per un import de 8.401.438,78 € i un període de quatre anys, prorrogable dos més. El contracte preveu la subrogació de tot el personal que hi havia fins ara.

A partir de la setmana que ve començaran les reunions per concretar els diferents aspectes tècnics de la posada en servei, que està prevista pel mes de juliol. En tot cas, està assegurada la renovació de tots els contenidors de la vila (i l’ampliació de la capacitat d’alguns contenidors de paper i cartró), i la renovació de la maquinària, si bé durant els primers sis mesos se n’utilitzarà una de provisional.

El contracte signat també preveu l’increment de 47 jornades per any de neteja amb maquinària especialitzada, vehicles elèctrics, servei de geolocalització de la flota per fiscalitzar el servei, campanyes d’informació i sensibilització, personal de reforç en època de poda, gestió d’emergències i l’increment de papereres i dels contenidors.

Redacció / Foto: totdtot.com