Set municipis participen en el programa “Tenim Drets, Teixim Llibertats”

Imprimeix

La platja Nova Icària de Barcelona acull l’esdeveniment dedicat a reivindicar l’aplicació dels drets humans de les persones refugiades

Els habitants dels municipis metropolitans menors de 10.000 habitants s’han sumat al llarg dels darrers mesos al programa pels drets humans de les persones refugiades "Tenim Drets, Teixim Llibertats" promogut per l'Àrea d'Internacional i de Cooperació de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i els Ajuntaments de les poblacions implicades. Aquest diumenge 14 de maig té lloc el moment culminant de la proposta amb una sèrie d’activitats que se celebraran a la platja Nova Icària de Barcelona.

Entre les activitats que estan previstes es troba una performance a la platja amb la interpretació del Begues Rugby Club, Cooperació en Acció i Proactiva Open Arms. L’acte estarà conduït per Adrià Bas del programa “Solidaris” de Catalunya Ràdio i l’actriu Agnès Busquets. Hi estaran representats, a més de Begues, els municipis de Cervelló, el Papiol, La Palma de Cervelló, Sant Climent de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

Prèviament, les set poblacions participants teixien un llençol cadascuna en el que s’afegien els desitjos i reflexions dels veïns i veïnes que s’han volgut sumar a la proposta i que s’uniran en una única peça aquest diumenge. 

Redacció / Foto: Aj. Torrelles de Llobregat