Els corberencs tindran més facilitats per anar a Barcelona

Des d’aquest dilluns, 15 de maig, s’amplia l’oferta del bus exprés e8 amb vuit noves expedicions d’anada i set de tornada

El Departament de Territori i Sostenibilitat millora a partir d’aquest dilluns l’oferta del bus exprés.cat e8 que comunica Barcelona amb Corbera de Llobregat. En conjunt, de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d’agost, l’oferta s’incrementa amb 8 noves expedicions d’anada i 7 de tornada. Aquest servei exprés es va posar en marxa el juny de 2014 i des de llavors ha tingut un creixement d’usuaris del 9%, situant-se a desembre de 2016 en un total de 715.775 viatgers.

Les millores consisteixen en:

  • De dilluns a divendres feiners, excepte el mes d’agost, es creen noves expedicions a les 6.40 hores i 7.50 hores i es consolida el reforç de les 6.45h, en sentit Barcelona. També hi haurà noves expedicions a les 13.30 hores, 16.00 hores, 18.35 hores i 20.50 hores en sentit Corbera.
  • S’amplia el servei a darrera hora del dia, incorporant una última sortida des de Barcelona a les 23.20 hores.
  • De dilluns a divendres feiners del mes d’agost es creen 2 expedicions d’anada i 2 de tornada: des de Corbera a les 5.45 hores i a les 18.20 hores i des de Barcelona a les 6.45 hores i a les 19.30 hores.
  • Els dissabtes feiners es reestructura el servei per tal de passar de 14 a 18 expedicions d’anada i de tornada a Barcelona.I els festius, excepte Nadal, s’incrementa el servei amb 1 expedició d’anada i una altra de tornada entre Corbera i Molins de Rei.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix