Viladecans tanca els after hour Row14 i Merci

Imprimeix
L’Ajuntament precinta aquest dimecres les dues discoteques perquè no tenen llicència municipal La festa de Halloween, celebrada durant la matinada d’aquest dimarts, podria haver estat la última de la que gaudiran els centenars de seguidors dels after hour Row14 i Merci, situtats tots dos al terme municipal de Viladecans.  

I és que aquest dimecres és el dia assenyalat per l’Ajuntament de Viladecans per acabar amb l’activitat dels dos after hour, que, segons fonts municipals, venen funcionant sense la llicència necesaria.

Activitat ‘il·legal i il·legalitzable’

A partir d’aquest dimecres els dos establiments, i els seus clients, hauran de conformar-se amb ballar només durant l’horari de discoteca, és a dir, fins a les sis de la matinada.

Merci: techno al polígon

La discoteca Merci, que es troba en un polígon industrial, obria com after hour sense tenir el permís municipal per fer aquesta activitat.

El 4 d'octubre del 2010 l'Ajuntament va denegar la llicència  d'establiment de règim especial ('after') en base a un informe urbanístic negatiu sobre l'emplaçament sol·licitat.

L'empresa va presentar diverses al·legacions, que es van desestimar, i, el 28 de juliol, va presentar recurs de reposició contra el Pla Especial del sector industrial Centre esmentat.

Finalment, el 29 de setembre del 2011, l'Ajuntament no va acceptar el recurs.

El cas de Row14, al cor de l'autovia de Castelldefels

La discoteca Row14, a l'autovia C-31, tampoc té llicència d'establiment de règim especial ni pot tenir-la, ja que, segons l’Ajuntament, “incompleix tant els criteris urbanístics com els requisits que fixa el Decret 112/2010 de la Llei d'Espectacles Públics i Activitats Recreatives, al trobar-se a menys de 500 metres de zones residencials i instal·lacions esportives”.

El 4 d'abril del 2011, l'empresa va presentar al·legacions contra el certificat urbanístic i posterior recurs de reposició.

L'Ajuntament va desestimar les dues accions.

Els dos processos administratius, una vegada finalitzats, culminen ara amb l'ordre de tancament.

Aquestes discoteques no podran exercir més d'after hour, una activitat "il·legal i il·legalitzable", segons l'Ajuntament de Viladecans.

Redacció | Foto: Arxiu