Personal tècnic de l’Ajuntament del Prat es posa al dia sobre LGTBIfòbia

Imprimeix

Va rebre informació per conèixer la realitat que viu aquest col·lectiu a Catalunya, el marc legal o els tipus de casos denunciats entre altres

El personal tècnic de l'Ajuntament del Prat va rebre formació sobre LGTBIfòbia a càrrec d’Elena Longares. La membre de l’Observatori contra l’Homofòbia (OCH) els va presentar l’informe que ha fet l’OCH contra la LGTBIfòbia, del qual n’és directora d’anàlisi i d’investigació, per mostrar la realitat que pateix el col·lectiu LGTBI. Aquest informe és una memòria que recull i analitza totes les incidències de LGTBIfòbia a Catalunya durant l’any 2016. 

L’objectiu de l’informe és fer un seguiment de l’aplicació del marc legal a Catalunya i la seva afectació sobre la realitat de la LGTBIfòbia. A més a més vol obtenir un diagnòstic de tipus quantitatiu a través de la classificació dels casos denunciats i, per últim, aconseguir un diagnòstic d’orientació qualitativa a través de l’anàlisi documental i d’entrevistes. A l’apartat web de Persones es recull un seguit de recursos locals i supralocals als quals tothom s'hi pot adreçar.

Redacció / Foto: Arxiu