La C-55 es tallarà demà dissabte entre Olesa i Monistrol de Montserrat

Imprimeix

Es preveu que la restricció en ambdós sentits de la circulació serà entre les 14.00 i les 20.00 h de la tarda per la retirada d’un camió sinistrat

El Servei Català de Trànsit informa que demà dissabte 6 de maig es tallarà el trànsit de la C-55 entre Olesa i Monistrol de Montserrat en ambdós sentits de la circulació, de les 14.00 a les 20.00 hores de la tarda aproximadament. La restricció de la carretera es realitzarà per les tasques de retirada d’un camió accidentat dijous 27 d’abril, el qual es va precipitar al riu Llobregat i en va morir el conductor. 

Convé remarcar que l’actuació per extreure el vehicle pesant es durà a terme si les condicions meteorològiques són favorables i no plou. Per a les maniobres de retirada s’activaran dues grues de gran tonatge i també hi haurà tres patrulles dels Mossos d’Esquadra per a la gestió i coordinació de la incidència i de la mobilitat.

accident mortal 1 g

En l’horari de l’afectació, el Servei Català de Trànsit activarà el protocol de desviament gratuït cap a la C-16, a través del qual s’aixecaran les barreres del peatge, tant les laterals a la sortida/entrada 41 de l’autopista com la troncal de Sant Vicenç de Castellet. Convé destacar que els usuaris provinents de Barcelona/Abrera també tindran com a via alternativa la C-1414 fins a Esparreguera on podran enllaçar amb l’A-2. Els vehicles que circulin des de Manresa podran agafar la C-58 a partir de Castellbell i el Vilar o bé la B-112 fins a Collbató i continuar per l’A-2. 

El Servei Català de Trànsit, a través del Centre d’Informació Viària de Catalunya (CIVICAT), des de les 15.00 h d’avui informa als usuaris de la incidència a peu de carretera en els panells d’informació variable ubicats en els accessos propers al punt de la incidència (A-2, C-58, C-16, AP-7 i B-23)  i a més s’han instal·lat panells mòbils a l’A-2 i C-55. A través dels missatges s’informa del tall de la C-55 i de la gratuïtat del peatge de la C-16.

Cal tenir present que si les tasques de rescat del camió finalitzen abans de l’hora estimada i es restableix la circulació a la C-55 entre Olesa i Monistrol de Montserrat, es desactivarà el procediment de desviament cap a la C-16 i en conseqüència la gratuïtat del peatge. 

Redacció / Fotos: Regió 7