Comencen les obres de millora al CAP El Pla de Sant Feliu

Imprimeix

La remodelada instal·lació acollirà el servei de diagnòstic per la imatge i el centre de salut mental d’adults, al mateix temps que milloraran el confort per a pacients i professionals

El Departament de Salut de la Generalitat ha anunciat que aquest mes de maig començaran les obres d’adequació al Centre d’Atenció Primària (CAP) El Pla, de Sant Feliu de Llobregat, gestionat per l’Institut Català de la Salut. Les millores consistiran en una ampliació dels espais per acollir el trasllat del servei de diagnòstic per la imatge (ubicat en l’actualitat al CAP Rambla de Sant Feliu de Llobregat), i també per traslladar el Centre de Salut Mental d’Adults (en aquest moment situat en un semisoterrani del recinte Pins d’Or del mateix municipi).

Trasllat de l’atenció pediàtrica

Per tal de permetre la correcta realització de les obres i minimitzar l’afectació de l’activitat assistencial que es presta al municipi de Sant Feliu de Llobregat, està previst que el dilluns 15 de maig l’atenció pediàtrica que es realitza al CAP El Pla es traslladi al CAP Rambla del mateix municipi (Rambla de la Marquesa de Castellbell, 98-100) amb els mateixos horaris d’atenció.

De la mateixa manera, es preveu que, per a la mateixa data, també  es traslladi al CAP Rambla l’atenció continuada que es presta fins a les 12 de la nit tots els dies i els caps de setmana i festius, mantenint els mateixos horaris d’atenció i les garanties i qualitat per a la ciutadania.

Les obres d’ampliació del CAP El Pla han estat encarregades a Infraestructures.cat i començaran durant la primera setmana de maig. Cal destacar que, amb els trasllats als nous espais del Centre de Salut Mental d'Adults i del Servei de Diagnòstic per la Imatge, es milloraran els espais assistencials i la funcionalitat del centre per aconseguir un millor confort per a pacients i professionals. La data prevista de final d’obra és desembre de 2018.

Redacció / Foto: Fet a Sant Feliu