La Comissió de la Variant exigeix una data pel final de les obres

El Ministeri de Foment ja ha confirmat una reunió per al proper 10 de maig

La Comissió de Treball per la Variant de Vallirana, formada per representants de la ciutadania i de tots els partits i grups polítics representats al Consistori Municipal, es van reunir per avaluar les darreres informacions aparegudes en relació a la data de finalització de les obres de la variant i la seva posada en funcionament.

En la reunió es van comentar les darreres declaracions del Ministre de Foment, Íñigo de la Serna, del secretari d’Estat d’Infraestructures, Julio Gómez Pomar, així com la presentació de la proposta dels Pressupostos Generals de l’Estat per al 2017. En totes aquestes manifestacions i en els PPGG s’estableix el 2019 com a data de finalització de les obres. Aquesta data no coincideix amb la donada per la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya que manté la data de finalització per al 2018.

Davant d’aquesta incertesa, la Comissió de la Variant ha sol·licitat una reunió urgent amb el ministre de Foment per conèixer definitivament la data de finalització prevista, així com una visita oficial a les obres, on exposarà la necessitat de mantenir la seva data de finalització el gener del 2018, com ja s’havia garantit. La resposta del Ministeri ha estat immediata i ha concertat una reunió de treball per al 10 de maig a Madrid amb el secretari d’Infraestructures, Manuel Niño.

Front comú

També la Comissió de la Variant sol·licitarà a tots els grups polítics que facin un front comú per defensar la finalització de les obres el gener del 2018 i que presentin esmenes als Pressupostos Generals, sol·licitant també la modificació pressupostària que permeti acabar les obres el gener del 2018. En aquesta línia de fer front comú s’ha contactat amb el representant del Partit Popular a Vallirana, Ivan García, perquè s’afegeixi a la Comissió de la Variant i també s’està consensuant un redactat conjunt de l’esmena als Pressupostos Generals que presentaria cada partit per separat.

Redacció / Fotos: Aj. Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix