Olesa de Montserrat acull el Dia de les Esquadres

Imprimeix

Unes 1400 persones han assistit al Teatre de La Passió a la recollida de felicitacions i reconeixements de la Regió Metropolitana Sud d'aquest cos de seguretat

 

 Els Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud han celebrat aquest dilluns  el Dia de les Esquadres al Teatre de la Passió d'Olesa de Montserrat. Unes 1400 persones entre policies de tots els estaments de seguretat, bombers, representants institucionals, de consolats i magistratures i familiars han omplert la instal·lació cultural olesana.

El Delegat Territorial de la Generalitat de Catalunya, Miguel Àngel Escobar, acompanyat l'alcaldessa, Pilar Puimedon, han passat revista a una formació de Mossos a la plaça de l'Oli i tot seguit han accedit a l'interior del teatre, acompanyats de la comissària cap de la Regió Policial Metropolitana Sud, Cristina Manresa i els sots cap regional, intendent Antoni Antolín.

La primera part de l'acte s'han fet els parlaments i el delegat de la Generalitat ha destacat que l'any 2016 han baixat els fets delictius a tot Catalunya i també a la Regió Metropolitana Sud, un fet que confirma la tendència global dels delictes, malgrat el context d'amenaça.

dia esquadres olesa 2

L'alcaldessa d'Olesa Pilar Puimedon, ha fet d'amfitriona de l'acte. En el seu parlament ha explicat la bona col·laboració entre els Mossos, La Policia Local i els comandaments de la zona. Segons l'alcaldessa aquesta col·laboració dona bons resultats i pel que fa al fet de celebrar a l'acte al nostre municipi és un motiu d'orgull. Tot seguit s'ha fet el lliurament d'agraïments, diplomes i felicitacions a persones de la societat civil.

Un cop lliurades les felicitacions i els agraïments a uns 300 convidats amb una organització exquisida, la Passió d'Olesa ha fet una representació de l'espectacle sacre davant d'un públic inusual, una bona oportunitat per difondre'l a noves persones.

Redacció / Fotos: Aj. Olesa de Montserrat