L’AMB reforçarà el servei de bus per la vaga de metro

Especialment les línies que presten els operadors Baixbus (L12, L14 i L52)

Davant els episodis de vaga al servei de metro de Barcelona convocats per a tots els dilluns feiners a partir del proper dilluns 24 d'abril, l'AMB reforçarà, des de primera hora del matí de dilluns, el servei de bus metropolità per moure's per Barcelona i l'àrea metropolitana.

L'AMB reforçarà, especialment, el servei de les línies de bus metropolità del Baix Llobregat i del Barcelonès Nord que estan més afectades per la vaga de metro i que presten els operadors Baixbus (L12, L14 i L52) i Tusgsal (B19, B20, B24 i B25).

Amb aquests reforços s'incidirà, sobretot, en les hores punta (de 7 a 9h i de 16 a 18h), moments en què pot haver-hi més problemes de capacitat als autobusos. En aquests trams horaris, la major part de les línies reforçades duplicaran la seva freqüència de pas, reduint a la meitat l'interval de pas habitual. Tot plegat, amb l'objectiu d'evitar les aglomeracions, millorar la seguretat i no deixar a les parades viatgers que no poden accedir als autobusos.

L'AMB espera que els reforços ajudin a alleujar la congestió a les principals vies de circulació del territori metropolità per l'ús del transport privat, que incideix directament en la contaminació atmosfèrica de la metròpolis, i lamenta la situació de conflictivitat i l'alteració del servei de metro.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix