Més d’un milió d’euros per millorar la carretera BV-2041

L'Ajuntament de Begues ja disposa del projecte de millora de la carretera a Gavà i ara caldrà conèixer el calendari i termini d’execució dels treballs

La Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya ja ha fet arribar a l’Ajuntament de Begues el projecte de millora de la carretera BV-2041, la que uneix el poble amb Gavà. Es tracta d’una sèrie d’actuacions de millora del ferm i d’altres elements que significarà una inversió d’1.150.186,66 euros. A hores d'ara només falta conèixer el calendari i termini d'execució dels treballs.

Les actuacions estan encaminades a afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció en una carretera que té un traçat sinuós i registra de l’ordre dels 9.000 vehicles diaris, amb una elevada presència de ciclistes. Amb l’objectiu d'augmentar la seguretat, la Generalitat actuarà en cruïlles i punts estratègics, com la intersecció de Can Espinós o l’entrada a Bruguers, on s'activaran els semàfors de regulació de la velocitat instal·lats fa uns mesos. Altres treballs consistiran a condicionar les cunetes i reforçar la separació entre carrils amb la senyalització horitzontal que ja existeix en el tram de Gavà a Bruguers.

4658214

Aquest projecte arriba després que al març del 2015 el director general d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre, Xavier Flores, es comprometés a donar resposta a les demandes del govern municipal de Begues amb aquesta inversió de prop d'1,2 milions d’euros en la millora de la carretera, especialment en el reforç de la seguretat en els revolts i en la millora del ferm.

Redacció / Fotos: Carles Baeza - Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix