Sant Climent assoleix el 100% dels criteris del Segell Infoparticipa

Imprimeix

És un dels dos municipis catalans de menys de 5.000 habitants que ho aconsegueix

 Els segells, atorgats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB  distingeixen els webs municipals per les seves bones pràctiques en matèria de transparència

Únicament els webs municipals de Sant Climent de Llobregat i de Sant Hipòlit de Voltregà han aconseguit satisfer el 100% dels indicadors establerts per a aconseguir el segell Infoparticipa de tots els municipis catalans de menys de 5.000 habitants. Així quedava palès a la cerimònia de lliurament d’aquests reconeixements que atorga Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest fet es fa especialment significatiu si es té en compte que només un municipi d’entre 5.000 i 10.000 habitants, Llagostera, també ha aconseguit la màxima puntuació a l’avaluació.

El lliurament dels segells tenia lloc ahir a la tarda a la Sala d’Actes del Rectorat de la universitat i comptava amb la presència de l’alcalde i regidor de Premsa i Comunicació i Foment de la Transparència, Isidre Sierra. L’alcalde manifestava en recollir el segell Infoparticipa que “és gratificant veure com es reconeix amb la màxima distinció l’esforç institucional que duem a terme per a posar a l’abast de la ciutadania una manera de fer polític més oberta i transparent. Més enllà de les legislacions existents, a Sant Climent creiem que tenim l’obligació de treballar de la manera més propera a la ciutadania. És el que ens reclamen els temps que vivim.”

El web de l’Ajuntament de Sant Climent compta amb el segell Infoparticipa des de l’any 2014 si bé aquesta és la primera vegada que l’aconsegueix complint el total d’exigències que el componen.

Redacció / Foto: Aj. Sant Climent de Llobregat