Centenars de persones donen el seu últim adéu a Carme Chacón

Les seves cendres s’han exposat en un petit altar acompanyat d’una fotografia seva

Centenars de persones han volgut donar l’últim adéu a l’exministra i militant del PSC, Carme Chacón, a l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, ciutat d’on ella era originària. El saló de plens del consistori baxllobregatí ha acollit les seves cendres, que van ser incinerades a Madrid, que s’han exposat en un petit altar acompanyat d’una fotografia seva.

chacon adeu 2

En primer lloc, la família ha fet un breu acte en la intimitat i posteriorment s’han obert les portes per tal que tots els veïns que volguessin poguessin passar. Per part del PSC hi ha assistit el primer secretari, Miquel Iceta; l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; i del PSOE l’exministra del PSOE, Leire Pajín, entre d’altres.

També hi han assistit membres del Govern, com el conseller d’Interior, Jordi Jané; i representants d’altres formacions com el portaveu parlamentari de C’s, Carlos Carrizosa, entre d’altres.

Redacció / Foto: Aj. Esplugues – El País

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix