Col·locaran pantalles acústiques a Abrera per reduir el soroll de la C-55

Imprimeix

La Generalitat confirma la seva instal·lació aquest any, i l’Ajuntament demana més per altres trams del municipi

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i el regidor d’Urbanisme i Mobilitat, Albert Roca, es van reunir amb el director general d’infraestructures de Mobilitat de la Generalitat, Xavier Flores, a l’Ajuntament per analitzar l’estat de les infraestructures que passen pel municipi, com la C-55 i lA2. Durant la reunió, Flores va anunciar que es col·locaran pantalles acústiques aquest any per reduir la contaminació acústica que pateixen els veïns del carrer Manresa.

Així mateix, Naharro va demanar també solucions per altres trams del municipi propers a la C-55. A més, la sessió de treball es va analitzar la millora als accessos a aquesta via i les retencions de trànsit que tenen lloc direcció el peatge de Martorell i Barcelona.

El Ple Municipal de l’Ajuntament d’Abrera va aprovar en la sessió del 29 de setembre de 2016 una moció que instava a la Generalitat i al Ministeri de Foment a prendre mesures contra la contaminació acústica a les carreteres C-55 i A-2 al seu pas pel municipi baixllobregatí.

Redacció / Foto: Aj. Abrera