L'Ajuntament va lliurar els Premis dels Treballs de Recerca

El consistori baixllobregatí va voler reconèixer la feina dels estudiants

Aquesta setmana es van lliurar els guardons de la XII edició dels Premis de Treballs de Recerca de Sant Joan Despí, un certamen que vol premiar l'esforç i la dedicació dels i les estudiants que han realitzat els millors treballs als centres educatius de la ciutat que ofereixen batxillerat, l'IES Jaume Salvador i Pedrol, l'IES Francesc Ferrer i Guàrdia i l'Ateneu Instructiu. Aquest any, han estat 15 els treballs que els instituts han escollit per participar en el premi, dividits en tres categories: ciències socials, arts i humanitats; científica i tecnològica; i el premi ciutat, dedicat als treballs que tracten alguna temàtica centrada en Sant Joan Despí.

L'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, la regidora d'Educació, Infància i Família, Núria Ros, i el responsable de serveis educatius de Cornellà–Sant Joan Despí, Urbano Martínez, van coincidir a destacar la qualitat de totes les obres presentades, així com la gran varietat temàtica, que mostra la diversitat d'interessos i inquietuds dels i les joves de la ciutat. L'alcalde, Antoni Poveda, va recordar la importància de la formació en la societat competitiva en la qual vivim, tot felicitant tant els premiats i premiades com els i les finalistes, ja que pel seu esforç i dedicació tenen "tot a favor per obtenir aquesta formació."

En la categoria de ciències socials, arts i humanitats, el primer premi fou per a Candela Macarro i el seu treball Transgenders - I wasn't born in a wrong body, I was born in a wrong society i el segon per a Teoria i praxis del manga, d'Andrea Gutiérrez. Pel que fa a la categoria científica i tecnològica, el primer premi el va rebre Andreu Grané pel treball Es pot minimitzar l´impacte ambiental dels plàstics? I el segon va ser per a Pol Tell amb el treball El microones, un gran desconegut. També es va lliurar un premi especial al millor treball en llengua estrangera, per a Racism & discrimination, de Marina Lledó. En el Premi Ciutat, la primera guardonada fou Irene Jiménez amb el treball La bona qualitat de l'aigua a Sant Joan Despí. Aquesta estudiant va escollir aquest tema perquè de petita anava en bicicleta per la zona del riu i sempre es preguntava quina qualitat tenia l'aigua de la ciutat i ho va voler comprovar.  Per la seva part, David Muñoz va obtenir el segon premi d'aquesta categoria pel treball Aplicació mòbil sobre la Ruta Modernista a Sant Joan Despí.

Redacció / Foto: Aj. Sant Joan Despí

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix