Onze poblacions podrien mancomunar-se per realitzar accions conjuntes

Imprimeix

Torrelles de Llobregat va acollir una reunió dels municipis del massís de l’Ordal per mancomunar serveis

L’Ajuntament de Torrelles va acollir aquesta setmana una reunió amb els onze municipis de la zona del massís de l’Ordal –nou baixllobregains- i la Diputació de Barcelona per plantejar la possibilitat de mancomunar serveis i realitzar accions conjuntes en l’àmbit de la Cultura, però també dels Esports, el Turisme, la Promoció Econòmica o el Patrimoni.

En la reunió hi van participar el regidor de Cultura de la Diputació, Joan Josep Puigcorbé i representants de les poblacions de La Palma de Cervelló, Olesa de Bonesvalls, Sant Climent de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Subirats, Torrelles de Llobregat, Vallirana, Cervelló, Pallejà, Corbera de Llobregat i Begues.

La majoria d’aquests municipis ja van signar el 2015 un conveni de col·laboració per promoure les entitats i activitats culturals. La Diputació, per la seva banda, es va comprometre a ajudar i assessorar-los per sumar sinergies i mancomunar certs serveis per reduir-ne la despesa i millorar-los. Després de la reunió, els assistents van visitar l’Ateneu Torrellenc, l’equipament cultural per excel·lència del municipi.

Redacció / Foto: Aj. Torrelles