Aprovat el projecte d’un nou equipament a Martorell

La Comissió territorial d’urbanisme de Barcelona canvia l’ús d’una parcel·la que es destinarà a construir-hi un pavelló triple esportiu complementari al complex Torrent de Llops

La Comissió territorial d’urbanisme de Barcelona ha aprovat avui modificacions en el planejament per impulsar un nou equipament a Martorell. Es tracta d’adaptar les previsions contingudes en el planejament urbanístic a les necessitats actuals del municipi, que han anat variant amb el temps.

Martorell, s’ha aprovat definitivament la modificació del Pla parcial Torrent de Llops per canviar l’ús previst d’una parcel·la de 6.340 m2 situada a l’avinguda Can Cases, números 3-7, de docent a equipament esportiu. El Pla parcial preveia la construcció d’equipaments escolars en tres parcel·les de la zona, dues de les quals acullen ja un Centre d’Educació Infantil i Primària (CEIP) i una llar d’infants; la tercera és l’objecte de la modificació del Pla. D’altra banda, també en aquesta zona del Torrent de Llops, en una altra parcel·la, es va construir el Centre d’Educació Especial el Pontarró, amb la qual cosa es considera que la demanda educativa està plenament coberta.

En canvi, a través de successives modificacions de planejament aprovades al llarg dels anys, el municipi ha perdut sòl destinat a ús esportiu en aquesta zona. Per tant, la modificació del Pla parcial permetrà reequilibrar els usos destinant una parcel·la per construir un pavelló triple esportiu, que complementarà l’àrea esportiva més gran del municipi situada just al costat, el complex Torrent de Llops.

Redacció / Foto: Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix