L’Ajuntament de Sant Vicenç construirà una nova residència de gent gran

Imprimeix

El consistori proposa situar-la al barri de sant Josep i serà de titularitat pública

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts va proposar ahir al Consell de la Gent Gran, a l’Associació de Veïns i al Col·lectiu de Sant Josep que la residència de la gent gran i el centre de dia públics s’ubiquin al barri de Sant Josep.

Concretament, l’equipament s’ubicaria al carrer B del polígon del Molí dels Frares, a tocar de la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Aquesta ubicació alternativa es fa pública després que una sentència judicial del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) impossibiliti la construcció d’aquest equipament al barri del Poble Nou.

El consistori iniciaria aviat els tràmits per crear el servei públic de residència i centre de dia, pas necessari per licitar la construcció de l’equipament. Aquesta licitació s’iniciaria abans que acabi el 2017. En aquest sentit, es constituirà una comissió de seguiment formada per representants de l’equip de govern, de partits polítics, del Consell de la Gent Gran i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat. Aquesta comissió tractarà a més a més el nombre de places públiques concertades que la Generalitat acordarà amb l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Redacció / Foto: Aj. Sant Vicenç dels Horts