El Prat celebrarà dissabte el X festival de Sopes del Món

Un concurs que té per objectiu promoure el coneixement i la relació entre el veïnat de diferents ètnies així com els orígens del barri barri de Sant Cosme

La plaça de la Remodelació de Sant Cosme, al Prat de Llobregat, serà escenari de la desena edició del festival Sopes del Món. Un concurs de sopes que té per objectiu promoure el coneixement i la relació entre el veïnat de diferents ètnies i orígens del barri. Aquest esdeveniment gastronòmic està organitzat per l’associació GATS (Grups Associats pel Treball Sociocultural) amb el suport del PASC (Pla municipal d’actuació Sant Cosme), a més de la col·laboració del Programa ICI (Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural) i s’emmarca dins de l’Acció “Tots/es Fem Sant Cosme”, orientada al foment de la convivència, la participació i el foment d’hàbits saludables.

L’Associació de Salvadoreños a Cataluña, la Comunitat Islàmica del Prat, el Centro Extremeño Ruta de la Plata, Les Dones Sàvies o l'Associació Cultural Calí són alguns dels participants d’aquest festival que es duu a terme al carrer i que vol reivindicar l’espai públic com a espai de construcció cultural comunitària.

Distincions

Durant la jornada es concediran una sèrie de premis com la sopa més elaborada (serà la més ben produïda, preparada i transformada), la més saborosa (que hagi causat més plaer als òrgans del gust i l’olfacte), la més innovadora (aquell plat de sopa que introdueix quelcom de nou) o la més saludable (més sana per al nostre cos). A més, el públic també concedirà un guardó a la sopa del món del Prat (la més votada pel públic) i la més engalanada (la sopa i el concursant més ben engalanats).

Redacció / Foto: Aj. Prat de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix