El nou CAP Molí Nou de Sant Boi entra en funcionament el 13 març

La ciutadania podrà conèixer el centre a la jornada de portes obertes que tindrà lloc el 9 de març a la tarda

El dia 13 de març entra en funcionament el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) Molí Nou, a Sant Boi de Llobregat, que substituirà l’antic CAP del mateix nom. El nou CAP estarà situat a la ronda de Sant Ramon núm. 5 (cantonada c/ Lluís Companys) i donarà servei a una població de referència d’unes 14.000 persones, corresponents a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Molí Nou | Sant Boi de Llobregat 2.

El territori de referència comprèn alguns barris de Sant Boi de Llobregat (Ciutat Cooperativa-Molí Nou, Parc de Marianao, nucli de Can Carreres, Camí del Llor i alguns carrers del districte 2) i l’àmbit territorial del municipi de Santa Coloma de Cervelló (tret del barri de Sant Roc) i La Colònia Güell.

6D5A3908

Amb l’entrada en funcionament d’aquest nou centre, finançat pel Servei Català de la Salut i gestionat per l’Institut Català de la Salut, l’ABS Molí Nou deixa la ubicació actual i es trasllada a un nou edifici de 2 plantes i 1.602 m2 de superfície construïda per oferir un millor servei a la ciutadania. El nou centre està situat al Barri de Ciutat Cooperativa. Conté uns patis interiors que permeten la ventilació de totes les sales de l’edifici i l’il·luminen de forma natural.

Al nou CAP Molí Nou es prestarà atenció de medicina de família, infermeria, pediatria, odontologia, activitats preventives i comunitàries (vacunacions, educació sanitària, consells de salut...), atenció i seguiment de les malalties agudes i cròniques, atenció domiciliària, atenció odontològica, i tots els tràmits i les gestions derivades de l’assistència en el marc del sistema públic de salut, i per tant, accessible per a tota la ciutadania.

El nou CAP comptarà amb diferents àrees assistencials:

-       Àrea de medicina general: amb 12 consultes destinades a l’atenció (6 per metge i 6 per DUI).

-       Àrea de pediatria: amb 4 consultes (2 per pediatres i 2 per DUI)

-       Àrea polivalent: 2 consultes.

-       Àrea de tractaments i extraccions: amb 2 sales i un box polivalent.

A més disposarà d’una aula d’educació sanitària, una àrea d’atenció continuada (consulta, sala de tractament, boxes), una àrea administrativa i una un àrea per a personal entre altres.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
140

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix