El Papiol reclama un nou consultori mèdic al delegat del Govern

Imprimeix

L’alcalde i els regidors també li han explicat a Miguel àngel Escobar la situació de la Pedrera Berta i els projectes de futur per al municipi durant la visita d’aquest al municipi

El delegat del govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, ha fet aquest matí una visita institucional a El Papiol, on ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Joan Borràs, i altres membres del consistori.

L'alcalde ha explicat al delegat diversos projectes que té en marxa el municipi, com la millora de la connexió entre el riu Llobregat i la muntanya de Collserola, a través de diversos corredors verds. Alhora, El Papiol vol ser referent de turisme, de natura i de cultura, posant en valor el seu patrimoni arquitectònic, en especial el castell que va ser propietat de l’escriptor i polític català Valentí Almirall (1841-1904). L'Ajuntament està, en aquest sentit, a punt d'aprovar el seu Pla Estratègic de Turisme.

delegat elpapiol 2

D’altra banda, els regidors han traslladat al delegat diverses demandes, com ara el futur nou consultori mèdic o la situació de la Pedrera Berta. Després Escobar ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament i seguidament el grup ha visitat diversos indrets del municipi, com particularment el castell. 

Aquesta visita s’inscriu en el programa de treball del delegat per conèixer directament els projectes i l’actualitat de municipis, d’entitats i d’empreses de la demarcació territorial de Barcelona.

Redacció / Foto: Generalitat