El Prat redueix el 2016 els robatoris violents i en habitatges

A més va aconseguir estabilitzar les actes de violència interpersonal i de l’índex d’accidentalitat

Aquesta setmana es va celebrar una reunió de la Junta Local de Seguretat del Prat de Llobregat. A la trobada es va certificar l'assoliment dels dos primers objectius i l’estabilització del tercer i quart objectiu respecte de l'any anterior. Així, l'any 2016 s'ha tancat amb el següent balanç: reducció d'un 10% dels robatoris amb violència; reducció d'un 27% dels robatoris dins dels habitatges; estabilització dels actes de violència interpersonals i estabilització de l’índex d’accidentalitat.

Objectius pel 2017

La Junta ha establert els objectius per a l’any 2017, que són els següents: reduir els robatoris violents, els robatoris en l'interior dels vehicles, els actes de violència interpersonal i l’índex d’accidentalitat a tot el terme municipal.

L'acte va estar presidit per l'alcalde, Lluís Tejedor, i ha comptat amb l'assistència del tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Joaquim Bartolomé. Per part dels diversos cossos de seguretat, van assistir Ramon Dosaigues, inspector en cap de la Policia Local del Prat; Manel Josep Hermida, cap de l’Àrea Bàsica de Mossos d’Esquadra del Prat; Jordi Xirinachs, cap de l'Àrea Bàsica Policial de l'Aeroport dels Mossos d'Esquadra; José Cantarero, comissari en cap del Cos Nacional de Policia de l’Aeroport; Emiliano Rubio, comissari en cap de la Comissaria de Cornellà i del Baix Llobregat del Cos Nacional de Policia; Lorenzo Martinez, capità cap de la Companyia de Seguretat de la Guàdia Civil a l'Aeroport; i José A. García, capità en cap de la Comandància de Vilanova i la Geltrú de la Guàrdia Civil, entre altres representants dels diferents cossos policials.

Redacció / Foto: Aj. El Prat de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix