Increment policial als hotels de Viladecans amb motiu del MWC

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra operen juntament amb la Policia Local en els diferents establiments de la ciutat

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Viladecans juntament amb la Policia Local del municipi baixllobregatí i amb motiu del Mobile World Congress (MCW) incrementen la presència policial uniformada als diferents hotels de Viladecans.

Des del 27 de febrer i fins al 2 de març s'està duent a terme una nova edició del Mobile Word Congres, la fira de rellevància mundial on es presenten les noves tendències en el món de les tecnologies mòbils, en la qual es reuniran més de 1.500 empreses dedicades als serveis mòbils, a la fabricació de telèfons o la seva distribució de continguts, entre altres.

El gran nombre d'assistents a la fira genera una plena ocupació al sector hoteler, no només a la ciutat on es du a terme, sinó també a ciutats de l'àrea metropolitana. Les bones comunicacions per carretera i per via ferroviària fa que poblacions com Viladecans siguin destins triats pels visitants per passar-hi la seva estada. Les recepcions i menjadors dels hotels s'omplen de clients que es disposen a marxar cap a la fira. Normalment, acompanyats dels seus objectes personals i dispositius electrònics. Malauradament, els lladres també ho saben i aprofiten aquestes estones d'aglomeració per passar desapercebuts i prendre les pertinences sense que els seus propietaris se n'adonin. Per aquest motiu, cal una major presència policial en aquests punts amb l'objectiu de garantir al màxim la seguretat ciutadana i augmentar-ne la sensació de seguretat.

Aquest dispositiu, que comptarà amb la participació de la Policia Local de Viladecans, incrementarà la presència policial uniformada a les hores de més afluència del matí i de la tarda-vespre amb punts estàtics aleatoris als diferents hotels. Es va iniciar el 25 de febrer i finalitzarà el proper 3 de març.

Paral·lelament, des de la Unitat de Proximitat CD Viladecans es reforça el contacte amb els establiments hotelers. Se'ls facilita tota la informació disponible per fer-la arribar als seus clients i ajudar a la prevenció de possibles il·lícits penals.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra