El Ple de Sant Joan aprova el Pla d'Actuació Municipal

El document recull 340 actuacions que han estat elaborades tenint en compte les aportacions ciutadanes fetes a través d'un procés participatiu que es va dur a terme l'any passat

La sessió plenària de Sant Joan Despí celebrada ahir dijous 23 de febrer, va aprovar el Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2016-2019 que recull les principals actuacions que es faran a Sant Joan Despí en aquests anys. El PAM va comptar amb el suport del PSC, ICV-EUiA, CiU i Ciutadans, mentre que Síqueespot, ERC i el PP es van abstenir. El PAM, que recull 340 actuacions, ha estat elaborat tenint en compte les 161 aportacions que s'han recollit en el procés participatiu dut a terme l'any passat amb sessions presencials i de manera on line  que va comptar amb una setantena de participants. 

De fet, la llavor d'aquest PAM es va plantar precisament en un altre procés participatiu obert a la ciutadania que es va fer al 2014 i que es va batejar com 'Sant Joan Despí 2025'. Aquell debat, en què van participar al voltant de 900 persones que van aportar un miler de propostes, ens va obrir els ulls a repensar la ciutat que volíem per al futur. Aquest procés ens va servir per elaborar un document base, font de treball de les persones que s'han implicat en el procés participatiu realitzat el 2016. Durant la seva intervenció, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, va destacar la implicació i participació ciutadana, a més de les aportacions de tots els grups, com un dels trets més significatius del PAM.

EL PAM esdevé el compromís públic d'acció de govern i qualsevol ciutadà podrà fer un seguiment de la implementació de les accions, a més de tenir a l'abast les novetats o incidències que es puguin produir durant l'execució.

El PAM recull les prioritats del govern al voltant de quatre eixos bàsics: Equilibri i Sostenibilitat; Emprenedoria i Innovació; Prioritat les Persones, i Govern Obert i Transparència. Uns eixos que concreten accions i projectes que ens han de portar a la ciutat que volem tots i totes.

Final del formulario

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix